fbpx

Кukla, Kezz i Časna sestra u Knapu

Knap Club u jednoj večeri predstavlja tri važne umetnice, čiji su zvuci postali bitan deo pop i elektronske scene u zemlji i regionu. Slovenačka umetnica Kukla, Tamara Ristić Kezz , koje su nastupale zajedno prošle godine na manifestaciji Zvuk Beograda,  i Časna sestra nastupiće 15. februara od 22h.

Кукла, sa kojom je Oblakoder imao intervju pred manifestaciju Zvuk Beograda,  je samoproglašena slovenska gangsta geiša pop umetnica, koja peva uglavnom o oružju i ljubavi, s konstantnom borbom izmedju unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta. Njen autentičan pop zvuk i sjajni vizual identifikuje mladost Zapada i zadržava posebnu slovensku introspekciju i fatalizam - dok svoj identitet koriguje kroz kolektivnu memoriju prožetu balkanskom emotivnom i krvavom istorijom u kodiranoj svakodnevnici.

U januaru 2019. godine izdala je svoj debitantski album „Katarina” , dok trenutno radi na svom drugom albumu „Fantasy”.

Kukla

Kezz - Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Njen muzički izraz je prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji savremenog, elektro organic zvuka i stilizovanog pevanja inspirisanog izvornom muzikom Balkana, ali i po veoma emotivnoj interpretaciji i jakoj energiji. Uživaćete u fuziji muzičkih žanrova koji sve pokreće na ples.

Kezz

Sve progresivnija i traženija na domaćoj sceni DJ Časna sestra - Marija Nikolić, upotpunjuje ovo balkansko crnilo i plavetnilo u urbanom tretmanu, sprema set koji uvek u Knap Club-u proizvodi i kontroliše zanos, čednost, destruktivnu misao i greh.

Časna sestra

Ostavi komentar