fbpx
POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti |

Alternativni kulturni centar Gnezdo proslavlja šesti rođendan

Proslava će biti održana od 10. do 12. novembra uz šarenolik trodnevni program
7. November 2023.

Proslava povodom šestog rođendana Alternativnog kulturnog centra „Gnezdo” biće održana od 10. do 12. novembra uz šarenolik program.

„Godina za nama bila je burna, puna uspona i padova, ali nam je nedvosmisleno pokazala da zajednica koju smo gradili prethodnih godina postoji i da je puna ljubavi i podrške”, poručuju iz AKC Gnezda.

Program:

10. novembar

17.30h izložba dečijih radova „Bivolje budućnosti” dečaka i devojčica sa teritorije Bivolja, uzrasta do 15 god.

La Luna plesna škola

18h dečiji šahovski turnir za katede u ubrzanom šahu. U pojedinačnoj konkurenciji snage će odmeriti mladi šahisti (dečaci i devojčice) koji su članovi škole šaha u okviru ŠK Kruševac i šahovske sekcije Osnovne škole Despot Stefan iz Gornjeg Stepoša.

11. novembar

17h tribina „Kultura nije u javnom interesu, a šta jeste?” Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije (spisak učesnika i učesnica biće naknadno objavljen)

20h predstava „Muškarčine”, kultna predstava Reflektor teatra (Bg). Duže od deset godina, na stalnom repertoaru. Izvedena u TRINAEST DRŽAVA, PEDESET GRADOVA i DESET SELA SRBIJE, više od 170 puta, uvek pred punim salama.

Šta je to muškost, šta znači biti „Pravi Muškarac“, ko vas je učio kako da budete muško, kako odrastaju dečaci u Srbiji, danas i u kakvoj su vezi muškost i nasilje – samo su neka od pitanja na koja ova predstava odgovara. Duhovita i potresna, postdramska i dokumentarna, predstava je nastala kroz šestomesečni istraživački proces, vezan za umetničko promišljanje koncepta roda, rodnih uloga, stereoptipa i načina na koje rodni stereotipi utiču na društvo.

21.30h rođendanska žurka + Ognia fire show

12. novembar

19h predstava „Krila” (Kš) Ova društveno angažovana predstava bavi se položajem osoba sa autizmom i njihovih porodica u našem društvu, a na njenoj realizaciji sarađivali su Udruženje za pomoć osobama sa autizmom Kruševac, UG Fakiri sa juga, UG Nove forme, neformalna grupa mladih „Rtaći iz Kićblona” i AKC Gnezdo.

Ulaz na sve programe je besplatan.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *