STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Anja Štark i Hibrid predstavljaju novi singl Voda

Saradnja beogradskog dope pop dua, Anja Štark i Hibrida, producenta iz Sarajeva, rezultirala je nastankom novog singla „Voda”, čije ime nastavlja započeti niz pet osnovnih elemenata

13. September 2022

Nakon što je prvi zajednički singl „Vazduh” dobio simpatije publike svojim ambijentalnim zvukovima i fantastičnim tekstom, label Podmornica sa ponosom predstavlja novi singl „Voda.

Saradnja beogradskog dope pop dua, Anja Štark i Hibrida, producenta iz Sarajeva, rezultirala je nastankom novog singla „Voda”, čije ime nastavlja započeti niz pet osnovnih elemenata.

Tekst pjesme potpisuju Milica Mitić i Aleksandra Tomović, a muziku Hibrid, zajedno sa Milicom Mitić i Aleksandrom Tomović. Osim za muziku, Hibrid je zaslužan i za aranžman i produkciju pesme. Mastering pesme i snimanje vokala je radio Dušan Filimonović.

„Voda” je dostupna na svim online muzičkim platformama.

Foto: Katarina Marković

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su sarađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark su aktivne više od dve godine i do sada su objavile pesme Zlato, Mesta, Dječaci sa srcem slijepog miša, Vazduh, Blokovi, Dobro i Godina bez dodira.

Hibrid je producent elektronske muzike, koji dolazi iz Sarajeva. U proteklom periodu radio je na muzici za serijal BHRT-a „First Time”, a koji za cilj imao promociju prirodnih lepota i aktivnog odmora u BiH u 12 epizoda. Serijal „First Time” možete pogledati na Youtube.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *