fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Antena 25: Mladi i digitalna bezbednost

Koja digitalna prava imamo, a koja mogu biti povređena? Kako mogu biti zloupotrebljeni lični podaci? Da li su i kako mladi ugroženi na internetu?
Piše: Marina Zec

15. October 2020

Razvoj interneta doveo je do osvajanja najrazličitijih sloboda. Informacije su postale lako pretražive i dostupne. Na samo jedan klik su nam vesti i sadržaji iz celog sveta. Korišćenje interneta postala je svakodnevna aktivnost bez koje, čini se, više ne možemo da živimo. Mladi svakodnevno komunciraju putem interneta, na njemu grade svoje identitete i skoro svo svoje slobodno vreme provode „onlajn”. Ipak, u poslednje vreme sve češće se postavlja pitanje bezbednosti na internetu.

Upravo o toj važnoj temi razgovaramo večeras sa Andrejem Petrovskim iz SHARE Fondacije. Kroz ovaj razgovor probaćemo da demisitifikujemo brojne fenomene koji se tiču bezbednosti na internetu i objasnimo na koje sve načine vaša privatnost može biti ugrožena u internet sferi. U anketi koju pripremaju novinari Oblakoder magazina čućete i šta devojke i momci misle o tome da li su njihovi podaci na internetu bezbedni.

Voditeljka: Marina Zec 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *