Antena 25: Mladi i društvene mreže

Kakav je odnos mladih prema društvenim mrežama otkrivamo u drugoj emisiji Antene 25
Autor/ka Marina Zec

29. July 2020

U drugoj epizodi Antene 25 na radiju Beograd 202 razgovaramo o odnosu mladih prema društvenim mrežama.

Društvene mreže postale su svakodnevni deo naših života, ali je pitanje da li one verodostojno predstavljaju naše živote? Koliko vremena mladi provode na društvenim mrežama i kako ih koriste?

O ovim pitanjima razgovarali smo sa Milošem Skokićem, koji je jedan od osnivača digitalne agencije Žiška. Kroz razgovor, Miloš je pokužao da nam približi kako mladi doživljavaju društvene mreže i kako nastaju trendovi na mrežama. Takođe, razgovarali smo o tome da li poslodavci gledaju društvene mreže pri zapošljavanju i koje su neke od najzanimljivijih kampanja koje je radila Žiška.

U okviru emisije čućete i mišljenje mladih o društvenim mrežama.

Voditeljka: Marina Zec

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Mladi i horoskop

Antena 25: Mladi i horoskop

Koliko vas je ljudi u životu pitalo koji ste znak u horoskopu, a koliko ste osoba vi pitali? Šta radite kad čujete da je retrogradni Merkur ušao u vaš znak ili, još gore, ako se ponovo vratio?

Antena 25: Mladi i Jutjub

Antena 25: Mladi i Jutjub

Kakav sadržaj mladi prate na Jutjubu? Koga prate i zašto? Kako je snimati klipove svakodnevno i stvarati sadržaj koji će uvek biti zanimljiv tvojim pratiocima? Dario Kesegi, poznatiji kao Sićo, odgovara nam na ova i mnoga druga pitanja.

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Od početka godine suočili smo se s nečim što ni brojni apokaliptični ili naučno-fantastični filmovi i serije nisu predvideli – a to je virus koji je poremetio ceo svet i promenio našu svakodnevicu.