Antena 25: Mladi i društveni pritisak

Kako se mladi bore sa društvenim pritiscima?
Autor/ka Marina Zec

18. August 2020

Da li imaš posao? Završen fakultet? Kada planiraš da se venčaš? A kada da imaš dete? Da li postižeš sve u životu? Koje izbore praviš? Da li su to dobri izbori? Ovo su samo neka od pitanja koja se svakodnevno nameću mladima i koja predstavljaju jedan od osnovnih izvora društvenog pritiska koji utiče na živote mladih.

Kako se mladi suočavaju sa društvenim pritiskom i da li je moguće prevazići ga?

U novoj epizodi Antene 25 na radiju Beograd 202 razgovaramo sa mladom muzičarkom i producentkinjom u kulturi Tamarom Popović Tam upravo o ovim pitanjima!

Voditeljka: Marina Zec

Pratite nas na:

1 Comment

  1. Avatar

    ❤️

    Reply

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Mladi i horoskop

Antena 25: Mladi i horoskop

Koliko vas je ljudi u životu pitalo koji ste znak u horoskopu, a koliko ste osoba vi pitali? Šta radite kad čujete da je retrogradni Merkur ušao u vaš znak ili, još gore, ako se ponovo vratio?

Antena 25: Mladi i Jutjub

Antena 25: Mladi i Jutjub

Kakav sadržaj mladi prate na Jutjubu? Koga prate i zašto? Kako je snimati klipove svakodnevno i stvarati sadržaj koji će uvek biti zanimljiv tvojim pratiocima? Dario Kesegi, poznatiji kao Sićo, odgovara nam na ova i mnoga druga pitanja.

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Od početka godine suočili smo se s nečim što ni brojni apokaliptični ili naučno-fantastični filmovi i serije nisu predvideli – a to je virus koji je poremetio ceo svet i promenio našu svakodnevicu.