Antena 25: Mladi i horoskop

Koliko vas je ljudi u životu pitalo koji ste znak u horoskopu, a koliko ste osoba vi pitali? Šta radite kad čujete da je retrogradni Merkur ušao u vaš znak ili, još gore, ako se ponovo vratio?
Piše: Marina Zec

19. November 2020

Astrologija je nastala kao deo astronomije, a astrološkim učenjima bavili su se još stari Egipćani i Grci. Danas se astrologija smatra pseudonaukom. Iako ne predstavlja ni oblik religije, ni naučnu disciplinu, astrologija je od šezdesetih godina prošlog veka postala popularna, a čini se da ta popularnost ne jenjava. Da li mladi danas sve više veruju u astrologiju i horoskopska predviđanja i zašto? Ova pitanja, takođe, postavljamo i u ostatku emisije, u kojoj nam je gošća Marija Milić. Marija je novinarka koja je istraživala ove teme i sa astrolozima razgovarala o odnosu mladih prema horoskopu i astrologiji.

Voditeljka: Marina Zec

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prijavi se na Oblakoderov Newsletter i na kraju svakog meseca na mejl ti šaljemo pregled najupečatljivijih tekstova iz prethodnog meseca, informacije o aktuelnim događajima i razgovore sa aktivnim glasovima, mladima koji menjaju društvo!

Uspešno ste se prijavili!