Antena 25: Mladi i internet humor

U novoj emisiji razgovarali smo sa Bojanom Kovačević Dorić, jednom od osnivačica popularne stranice „Ženska posla” o mimovima, internet humoru i mračnim stranama internet stranica
Autor/ka Marina Zec

31. August 2020

U Srbiji i regionu postoji veliki broj mim stranica koje imaju veliki broj pratilaca i formiranu publiku, tačnije zajednicu. Jedna od njih je i stranica „Ženska posla”, koja je nastala 2013. godine. U novoj epizodi Antene 25 ugostili smo jednu od osnivačica ove stranice, Bojanu Kovačević Dorić sa kojom smo razgovarali o internet humoru, mimovima, nastanku stranice „Ženska posla” i granici između duhovitog i uvredljivog sadržaja na internetu.

U okviru emisije čućemo i mišljenja mladih o internet humoru u anketi koju su pripremili novinari Oblakoder magazina.

Voditeljka: Marina Zec

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Mladi i horoskop

Antena 25: Mladi i horoskop

Koliko vas je ljudi u životu pitalo koji ste znak u horoskopu, a koliko ste osoba vi pitali? Šta radite kad čujete da je retrogradni Merkur ušao u vaš znak ili, još gore, ako se ponovo vratio?

Antena 25: Mladi i Jutjub

Antena 25: Mladi i Jutjub

Kakav sadržaj mladi prate na Jutjubu? Koga prate i zašto? Kako je snimati klipove svakodnevno i stvarati sadržaj koji će uvek biti zanimljiv tvojim pratiocima? Dario Kesegi, poznatiji kao Sićo, odgovara nam na ova i mnoga druga pitanja.

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Od početka godine suočili smo se s nečim što ni brojni apokaliptični ili naučno-fantastični filmovi i serije nisu predvideli – a to je virus koji je poremetio ceo svet i promenio našu svakodnevicu.