Antena 25: Mladi i izlasci

Sa Filipom Otovićem Višnjićem razgovaramo o Antiboemskim Veseljima i noćnom životu
Autor/ka Marina Zec

5. September 2020

Pandemija virusa korona uticala je na različite promene u našim životima – na način na koji se družimo, radimo, provodimo slobodno vreme, ponašamo prema sebi i drugima.

Čini se da je na neki način unela tektonske promene u našu svakodnevicu, ali i da je posebno uticala na jednu oblast – izlaženje. Beograd, kao jedan od najpopularnijih gradova Evrope za izlaske promenio je svoj izgled, al i mi sami smo počeli da se drugačije provodimo. Ipak u svakom trenutku kada bi mere bile popuštene, mladi bi ponovo želeli da se vrate svojoj omiljenoj zabavi – izlascima. Ali kakvi su to izlasci za kojima mladi žude i kako se oni provode? Da li izlazak nužno mora biti samo u klub i da li ga uvek prate alkohol i druge supstance? 

O ovome večeras razgovaramo sa jednim od osnivača popularnih AntiBo žuri Filipom Otovićem Višnjićem, koji je i naučni istraživač na Fakultetu političkih nauka. Za početak saznaćemo gde mladi najviše vole da izlaze i da li uvek pri izlasku moraju da popiju ili konzumiraju druge supstance. 

Slušaćemo i anketu koju su pripremili novinari Oblakoder magazina, koji su pitali mlade gde vole da izlaze i da li uvek uz noćni život podrazumevaju alkohol i druge supstance.

Voditeljka: Marina Zec

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Mladi i horoskop

Antena 25: Mladi i horoskop

Koliko vas je ljudi u životu pitalo koji ste znak u horoskopu, a koliko ste osoba vi pitali? Šta radite kad čujete da je retrogradni Merkur ušao u vaš znak ili, još gore, ako se ponovo vratio?

Antena 25: Mladi i Jutjub

Antena 25: Mladi i Jutjub

Kakav sadržaj mladi prate na Jutjubu? Koga prate i zašto? Kako je snimati klipove svakodnevno i stvarati sadržaj koji će uvek biti zanimljiv tvojim pratiocima? Dario Kesegi, poznatiji kao Sićo, odgovara nam na ova i mnoga druga pitanja.

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Od početka godine suočili smo se s nečim što ni brojni apokaliptični ili naučno-fantastični filmovi i serije nisu predvideli – a to je virus koji je poremetio ceo svet i promenio našu svakodnevicu.