Antena 25: Mladi i mediji

Oblakoder pokreće emisiju za mlade koja se emituje na radiju Beograd 202
Autor/ka Marina Zec

17. July 2020

Oblakoder je zajedno sa radijskim programom Beograd 202 započeo niz emisija namenjenih mladima, koje imaju za cilj da analiziraju i demistrifikuju različite fenomene koji se tiču mladih i koji utiču na njihov život. Emisije se emituju u okviru noćnog programa Beograda 202, ponedeljkom od ponoći do 2 sata posle ponoći.

U prvoj emisiji, simbolično, bavimo se odnosom mladih i medija, a ovoj temi razgovaramo sa Slobodanom Maričićem, novinarom portala BBC News na srpskom, koji iza sebe ima bogato iskustvo rada u različitim medijima. Slobodan je jedan od naših novinara koji je imao priliku da izveštava direktno sa Vimbldona!

Slobodan Maričić

U okviru emisije slušaćemo i anketu koju su pripremili novinari Oblakodera, i saznati šta mladi misle o medijima i da li ih prate.

Voditeljka: Marina Zec

Naslovna fotografija: CoWomen

Pratite nas na:

1 Comment

  1. Avatar

    Super emisia i super gost, ali ovu muziku treba ubiti i dati više prostora gostu. Ko hoće da sluša muziku neka ide na YT, mi želimo sa slušamo gosta.

    Reply

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Od početka godine suočili smo se s nečim što ni brojni apokaliptični ili naučno-fantastični filmovi i serije nisu predvideli – a to je virus koji je poremetio ceo svet i promenio našu svakodnevicu.