Antena 25: Mladi i muzička industrija

U novoj epizodi Antene 25 sa Markom Radojkovićem razgovaramo o odnosu mladih prema muzičkoj industriji, „Kišobran” žurkama, noćnom životu u Beogradu, muzičkoj sceni i izdanjima „Pop Depresije”
Piše: Marina Zec

1. October 2020

U poslednjih nekoliko godina, alternativna muzička scena dobila je poseban uzlet. Koncerti domaćih i regionalnih autora, žurke, nova muzička izdanja, postali su deo svakodnevice čiji važan deo čine mladi – kao muzičari, producenti ili publika. Ipak, pandemija je potpuno poremetila živote svih muzičara, pa tako i onih mladih. Većina njih od marta nije imala priliku da nastupi uživo. Korona je poremetila i rad izdavačkih kuća i organizatora koncerata. Promenila je i poremetila i navike mladih.

U ovoj emisiji ugostili smo Marka Radojkovića, producenta „Kišobrana” i „Pop Depresije”.

S njim ćemo razgovarati o odnosu mladih prema muzičkoj industriji, o „Kišobran” žurkama, noćnom životu u Beogradu, muzičkoj sceni i izdanjima „Pop Depresije”. Mladi muzičari i muzičarke Spejs Noksi, Sajsi MC i Aleksa Nedić (Vizelj, Savana) izneće nam svoje viđenje trenutne situacije u muzičkoj industriji, pozicije mladih muzičara i muzičarki, pozicije žena u muzičkoj industriji i izdavačkim kućama.

Voditeljka: Marina Zec 

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi