Antena 25: Mladi i prokrastinacija

Šta je prokrastinacija i na koji način utiče na živote mladih?
Autor/ka Marina Zec

5. November 2020

Zbog čega mladi najčešće ostavljaju sve svoje obaveze za poslednji trenutak? Šta je prokrastinacija i na koji način utiče na živote mladih? Koja je granica između prokrastinacije i lenjosti?

Na ova pitanja odgovaramo u novoj emisiji kroz razgovor sa novinarom Oblakodera Ivanom Radisavljevićem. Analiziramo i pozitivne i negativne aspekte prokrastinacije – da li ona nekada predstavlja štit od savremenog sveta koji je opsednut stalnim napredovanjem i da li je dobra za kreativni rad? Slušamo i anketu koju su pripremili novinari Oblakodera koji su pitali mlade da li prokrastiniraju i zbog čega.

Voditeljka: Marina Zec

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Mladi i seksualna orijentacija

Antena 25: Mladi i seksualna orijentacija

U novoj epizodi Antene 25 sa Jovanom Ilićem razgovaramo o odnosu mladih prema pravu na seksualno opredeljenje, o prisutnosti seksizma u društvu i diskriminaciji u vezi sa seksulanom orijentacijom

Antena 25: Mladi i muzička industrija

Antena 25: Mladi i muzička industrija

U novoj epizodi Antene 25 sa Markom Radojkovićem razgovaramo o odnosu mladih prema muzičkoj industriji, „Kišobran” žurkama, noćnom životu u Beogradu, muzičkoj sceni i izdanjima „Pop Depresije”

Antena 25: Mladi i kulturna dešavanja

Antena 25: Mladi i kulturna dešavanja

U novoj emisiji postavljamo pitanje koliko su ljudi mlađi od 30 godina uopšte zainteresovani za kulturna dešavanja koja se ne dešavaju u virtuelnom prostoru?