Antena 25: Mladi i prokrastinacija

Šta je prokrastinacija i na koji način utiče na živote mladih?
Autor/ka Marina Zec

5. November 2020

Zbog čega mladi najčešće ostavljaju sve svoje obaveze za poslednji trenutak? Šta je prokrastinacija i na koji način utiče na živote mladih? Koja je granica između prokrastinacije i lenjosti?

Na ova pitanja odgovaramo u novoj emisiji kroz razgovor sa novinarom Oblakodera Ivanom Radisavljevićem. Analiziramo i pozitivne i negativne aspekte prokrastinacije – da li ona nekada predstavlja štit od savremenog sveta koji je opsednut stalnim napredovanjem i da li je dobra za kreativni rad? Slušamo i anketu koju su pripremili novinari Oblakodera koji su pitali mlade da li prokrastiniraju i zbog čega.

Voditeljka: Marina Zec

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Mladi i horoskop

Antena 25: Mladi i horoskop

Koliko vas je ljudi u životu pitalo koji ste znak u horoskopu, a koliko ste osoba vi pitali? Šta radite kad čujete da je retrogradni Merkur ušao u vaš znak ili, još gore, ako se ponovo vratio?

Antena 25: Mladi i Jutjub

Antena 25: Mladi i Jutjub

Kakav sadržaj mladi prate na Jutjubu? Koga prate i zašto? Kako je snimati klipove svakodnevno i stvarati sadržaj koji će uvek biti zanimljiv tvojim pratiocima? Dario Kesegi, poznatiji kao Sićo, odgovara nam na ova i mnoga druga pitanja.

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Od početka godine suočili smo se s nečim što ni brojni apokaliptični ili naučno-fantastični filmovi i serije nisu predvideli – a to je virus koji je poremetio ceo svet i promenio našu svakodnevicu.