Antena 25: Mladi i putovanja

Da li i koliko danas mladi putuju? Koje destinacije najčešće biraju? Da li na put kreću sami ili u društvu?
Autor/ka Marina Zec

1. September 2020

O odnosu mladih prema putovanjima razgovarali smo sa travel blogerkom ili modernom pustolovkom Jovanom Kvržić. Ona je do sada posetila čak 65 zemalja!
Jovana često putuje sama i svoj posao shvata vrlo ozbiljno. Kroz razgovor s njom saznaćemo i koliko se truda i rada krije iza posla travel blogerke, kao i to da li je i koliko ovaj posao zapravo glamurozan izvan okvira instagram profila. Takođe, Jovana otkriva i u kojim zemljama se osetila najprijatnije, a koje joj nisu prijale.
Čućemo i šta kažu mladi o tome gde bi ovog leta voleli da putuju. Svoje želje podeliće s nama u anketi koju su pripremili novinari Oblakoder magazina.

Voditeljka: Marina Zec

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Mladi i horoskop

Antena 25: Mladi i horoskop

Koliko vas je ljudi u životu pitalo koji ste znak u horoskopu, a koliko ste osoba vi pitali? Šta radite kad čujete da je retrogradni Merkur ušao u vaš znak ili, još gore, ako se ponovo vratio?

Antena 25: Mladi i Jutjub

Antena 25: Mladi i Jutjub

Kakav sadržaj mladi prate na Jutjubu? Koga prate i zašto? Kako je snimati klipove svakodnevno i stvarati sadržaj koji će uvek biti zanimljiv tvojim pratiocima? Dario Kesegi, poznatiji kao Sićo, odgovara nam na ova i mnoga druga pitanja.

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Od početka godine suočili smo se s nečim što ni brojni apokaliptični ili naučno-fantastični filmovi i serije nisu predvideli – a to je virus koji je poremetio ceo svet i promenio našu svakodnevicu.