Antena 25: Mladi i putovanja

Da li i koliko danas mladi putuju? Koje destinacije najčešće biraju? Da li na put kreću sami ili u društvu?
Autor/ka Marina Zec

1. September 2020

O odnosu mladih prema putovanjima razgovarali smo sa travel blogerkom ili modernom pustolovkom Jovanom Kvržić. Ona je do sada posetila čak 65 zemalja!
Jovana često putuje sama i svoj posao shvata vrlo ozbiljno. Kroz razgovor s njom saznaćemo i koliko se truda i rada krije iza posla travel blogerke, kao i to da li je i koliko ovaj posao zapravo glamurozan izvan okvira instagram profila. Takođe, Jovana otkriva i u kojim zemljama se osetila najprijatnije, a koje joj nisu prijale.
Čućemo i šta kažu mladi o tome gde bi ovog leta voleli da putuju. Svoje želje podeliće s nama u anketi koju su pripremili novinari Oblakoder magazina.

Voditeljka: Marina Zec

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Mladi i seksualna orijentacija

Antena 25: Mladi i seksualna orijentacija

U novoj epizodi Antene 25 sa Jovanom Ilićem razgovaramo o odnosu mladih prema pravu na seksualno opredeljenje, o prisutnosti seksizma u društvu i diskriminaciji u vezi sa seksulanom orijentacijom

Antena 25: Mladi i muzička industrija

Antena 25: Mladi i muzička industrija

U novoj epizodi Antene 25 sa Markom Radojkovićem razgovaramo o odnosu mladih prema muzičkoj industriji, „Kišobran” žurkama, noćnom životu u Beogradu, muzičkoj sceni i izdanjima „Pop Depresije”