Antena 25: Mladi i trendovi

Šta su hipsteri, a šta su gaseri, kako mladi prate trendove i da li su idoli pitanje prošlih vremena?
Autor/ka Marina Zec

17. September 2020

Šuškave trenerke, over-size patike, roze pramenovi, tik tok video, trep, ajfon telefoni, stori filteri na instagramu, samo su neki od popularnih trendova koji su se uvukli u živote mladih prethodnih godina.

Mladi u okviru savremene popularne kulture u gradu čini se da se dele na hipstere i gasere. Šta su hipsteri, a šta su gaseri, kako mladi prate trendove i da li su idoli pitanje prošlih vremena? O ovim pitanjima razgovaramo večeras sa dve mlade novinarke Oblakodera, Milom Miljković, studentkinjom prve godine na Fakultetu dramskih umetnosti i Marijom Milić, studentkinjom četvrte godine na Fakultetu političkih nauka.
U okviru emisije slušamo i mišljenja mladih o trendovima u modi, obrazovanju i tehnologiji. Oni, takođe, dele sa nama i šta najradije nose, preko kojih kanala prate trendove i koliko trendovi utiču na njihove digitalne navike.

Voditeljka: Marina Zec

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Mladi i horoskop

Antena 25: Mladi i horoskop

Koliko vas je ljudi u životu pitalo koji ste znak u horoskopu, a koliko ste osoba vi pitali? Šta radite kad čujete da je retrogradni Merkur ušao u vaš znak ili, još gore, ako se ponovo vratio?

Antena 25: Mladi i Jutjub

Antena 25: Mladi i Jutjub

Kakav sadržaj mladi prate na Jutjubu? Koga prate i zašto? Kako je snimati klipove svakodnevno i stvarati sadržaj koji će uvek biti zanimljiv tvojim pratiocima? Dario Kesegi, poznatiji kao Sićo, odgovara nam na ova i mnoga druga pitanja.