STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Bend Nataleé u Alternativnom centru Šapat

Pored nastupa bend je gostovao i u segmentima „Tvoj zvuk'' i „Tvoj stih''

29. August 2022

U proteklih par nedelja smo mogli da vidimo kako je izgledao nastup beogradskog sastava Nataleé u Šapatu. Bend je u svom punom sastavu i u svom dobro prepoznatljivom maniru izveo pet pesama, a gostovali su i u segmentima „Tvoj zvuk” i „Tvoj stih”. 

„Mi smo prezadovoljni kako je ekipa iz Šapata organizovala snimanje. Sve je teklo k’o po vodi, u jako prijatnom ambijentu za vreme snimanja, sa puno pažnje i posvećenosti od strane cele ekipe. Topla preporuka svim bendovima kojima je potrebna afirmacija i inspiracija za dalji napredak. Rezultat koji smo dobili je blago koje beleži trenutak u vremenu našeg benda. Poslušajte sve žive izvedbe našeg benda na youtube platformi Šapata”, ističe Natalija Rajković, glavni vokal benda Nataleé.

Bend koji već duže vreme beleži uspehe za sobom je svojim pojavljivanjem u Šapatu prijatno iznenadio i domaćine.

„Imamo samo reči hvale za bend Nataleé, danima nakon snimanja smo sabirali utiske. Zvuk, ideju i originalnost, koju ovaj bend poseduje, treba u svakom smislu podržati. U intervjuu smo se dotakli teme nedostatka ženskih vokala na domaćoj alt sceni, i zaista mislim da Natalija treba da bude uzor i primer za to kako se zdravo vodi jedan bend”, poručuju iz Šapata.

Ceo snimljeni materijal možete pogledati na YouTube kanalu „Alternativni centar Šapat”, a prijavljivanjem na isti možete i podržati rad Šapata. Tokom septembra ćemo moći da uživamo u premijerama nastupa hrvatskog sastava Detour u Šapatu, gde su izveli svoje najprepoznatljivije pesme. 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *