fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Bend The OMY u Elektropioniru

Nastup eksperimantalno vokalno-instrumentalnog sastava iz Rusije biće održan 17. decembra
6. December 2022.

Connected Agency, tim zaslužan za nastupe Olivera Trija, Džesike Mos & Jerusalem in my Heart, dve rasprodate svirke post-pank benda Ploho, koncert Jozefa van Visema i trodnevni festival Changeover, predstavlja vam svirku benda The OMY 17.12 u Elektropioniru.

The OMY je eksperimantalni vokalno-instrumentalni sastav iz Rusije. Njihova muzika predstvalja potpuno oslobođenje, kontrolisani haos i pravi multižanrovski, improvizovani teror. Petorica članova benda se ne plaše da kombinuju psihodelični rok i fri džez sa hip hopom i metalom, ritam mašinu sa akustičnim udaraljkama i saksofonom, ruski jezik sa engleskim, pa ni teške rifove sa džangl bitovima. Njihov živi nastup je posebno vredan pažnje — na sceni vladaju ekstravagantni prizori, vatrena energija i atmosfera blagog ludila. Oni koji su imali prilike da ih poslušaju na Changeover Festivalu u Beogradu znaće o čemu govorimo!

Bend postoji od 2017 godine i za to vreme je izdao dva albuma. Njihov poslednji album „Slon” , izdat ovog leta, primio je dosta pozitivnih kritika od strane nezavisnih muzičkih kritičara. Ovaj album, koji odražava iskustva vezana za poslednje globalne događaje, ispostavio se kao potpuno antirežimski. Bend se trenutno nalazi u antiratnoj imigraciji, lutajući od jedne do druge zemlje, skrasili su se u Beogradu. Ukoliko evropski festivali budu otvorili vrata ruskim bendovima 2023. godine, The OMY će biti prvi na spisku za nastup. Ovaj ludi frik-rok orkestar oduševljava redom u haosu, te će stoga biti prijemčiv i zanimljiv čak i publici koja nije spremna za eksperimentisanje.

Avangardni nastup benda The OMY održaće se u klubu i prodavnici ploča Elektropionir u centru Beograda u Cetinjskoj 15.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Mujuice u Drugstore-u

Mujuice u Drugstore-u

Jedan od najznačajnijih umetnika elektronske muzike u Rusiji, nastupiće u beogradskom Drugstore-u, 9. februara, od 22 časa

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *