STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Bend Xena objavio novi singl

Pasivna agresija naziv je novog video singla alternativnog rok benda Xena

13. January 2022

Alternativni rok bend Xena predstavlja Pasivnu agresiju, novi video singl. Spot je rađen u saradnji sa Kulturnim centrom Rex u okviru projekta Bez Buke – Muzička soba. Režiju, kameru i montažu potpisuje Tanja Drobnjak, dok je Vladan Điri Vasiljević doslovno išarao sve postprodukcijom. Pesma je trenutno dostupna na Youtube kanalu benda i Bandcampu.

„Pasivna agresija budi žurku iz koje nastaje revolucija. Ovo je pesma o osvešćivanju, o našoj borbi. Tražimo da ostanemo i očuvamo sve ono što smo ovde nasledili. Jer scena ne sme da nestane. Tražimo buku i rokenrol. Nakon što smo dobili željenu težinu i melanholiju, pesmu završavamo agresivno kako bismo umesto tačke, stavili jedan veliki znak uzvika na celu priču”, poručuju iz benda.

Xena, kao autorski bend, nastao je marta 2021. objavljivanjem debi singla pod nazivom Delirijum. Njihovu energiju prepoznao je selektorski tim Femixete9, pa se pesma ubrzo nakon objavljivanja našla na ovoj kompilaciji. Bend nosi naziv po antagonisti kultnog crtanog filma Code Lyoko sa čijim se likovima poistovećuju. Dok su ostali članovi u fazi pronalaženja sebe, muziku i tekstove potpisuju Ana i Darko Konstantinović.

Autorka fotografija: Tanja Drobnjak

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *