fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Buč Kesidi predstavlja singl Curimo po asfaltu i najavljuje novi album

Novi i treći po redu studijski album benda biće objavljen na proleće naredne godine, a pratiće ga nekoliko velikih koncerata.

5. December 2022

Buč Kesidi, sjajan pančevački dvojac, predstavlja singl i prateći video spot za pesmu „Curimo po asfaltu” kojom najavljuju treći album: https://youtu.be/LJ6y4DMxT6c. „Ovo je prvi singl kojim najavljujemo novi album. Uzbudljivo nam je jer mislimo da pesma, kao i album koji najavljuje, zvuči malo drugačije. I proces pisanja i snimanja pesme je bio kompleksniji i intimniji nego do sada tako da je u pitanju nešto novo za nas”, poručuje Buč Kesidi.

Novi i treći po redu studijski album benda biće objavljen na proleće naredne godine, a pratiće ga nekoliko velikih koncerata.

Buč Kesidi je bez sumnje najznačajnije regionalno muzičko ime u poslednjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspeha albuma „Euforija” i istoimene turneje sa kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu. Album je uvršten na lestvice najboljih izdanja te godine, doneo im je nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album, a bend je snimio i prvi koncertni film „Buč Kesidi: Euforija uživo”.

Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), levoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe nazivaju, novim singlom uvode u još jedno poglavlje svog rada.

Fotografija: Sofija Modošanov i Ivana Tešić

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *