fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Buđenje: Radionica kreativnog dokumentarnog filma u organizaciji DOKSrbija i FSF-a

Prijave za učešće na radionici otvorene su do 17. decembra
10. December 2021.

U okviru pratećeg programa 19. Festivala studentskog filma u saradnji sa DOKSrbijom biće održana radionica namenjena studentima i mladim filmskim profesionalcima koji su zainteresovani za oblast kreativnog dokumentarnog filma.

Radionica će mladim stvaraocima koji imaju projekat ili ideju za dokumentarni film dati priliku da pod mentorstvom afirmisanih filmskih profesionalaca i u saradnji sa kolegama razviju svoj projekat. Koncipirana tako da se kroz predavanja, diskusije i individualne sesije polaznici upoznaju sa ključnim aspektima kreativnih dokumentarnih filmova, radionica takođe pruža mogućnost i da polaznici razviju svoje projekte.

Poziv za učešće na radionici u vidu posmatrača otvoren je i za sve zainteresovane mlade stvaraoce koje zanima kreativni dokumentarni film, a trenutno nemaju projekat.

Radionica će biti održana u utorak, 21. decembra u multimedijalnoj sali Jugoslovenske kinoteke. Predviđeno trajanje je celodnevno, odnosno u periodu od 10h do 20h. 

Za učešće na radionici moguće je prijaviti se do petka, 17. decembra, a nakon prijave će učesnicima biti dostavljen detaljan program radionice.

Prijave su moguće putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/1xPrlDJ4U1DSfk3HI_zmDAlvjOfo3CBcp_i7N6ikqMpk/viewform?edit_requested=true

Festival studentskog filma pokrenut je na inicijativu studenata druge godine Fakulteta dramskih umetnosti, Katedre za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture. Projekat je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *