STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Bufonerija organizuje finalnu dramsku radionicu

Ovoga puta, radionica će biti održana u parku Studentskog grada, 5. juna od 13 časova
30. May 2022.

Bufonerija te poziva na FINALNU dramsku radionicu u ovom semestru da se ponovo malo razigraš, 5. juna od 13h, u zelenom ambijentu Studenskog grada.

Bliži se rok, ali upamti da je odmor – sastavni deo produktivnosti i iskoristi kvalitetno vreme pauze za učenje pred rok. Malo ćete da se razgibate i opustite uz muziku, vežbate koncentraciju i fokus, što će i te kako dobro da dođe za ispite.

Da li ne sumnjaš u svoje kritičko mišljenje (kao svi)?

Čik, dođi i pokaži ga u praksi! Bufonerija ti daje priliku da opravdaš svoju samouverenost, ali i da dalje razviješ taj kvalitet kroz upotrebu.

Požuri odmah i prijavi se na linku za formu!

Nije prvi put da te zovemo, zato nemoj da propustiš ovu POSLEDNJU šansu (na otvorenom!), jer je broj učesnika ograničen (čitaj, društvo je ekskluziva!)

Ekipa Bufonerije čeka te kod klupica!

Naslovna fotografija: Fejsbuk stranica Bufonerije

Najnovije iz: Sanduče

Svečano otvoren 56. Bitef

Predstavom „Svaki pokušaj će se završiti skršenim telima i slomljenim kostima” svečano je otvoren ovogodišnji Bitef festival

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *