fbpx
POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti |

Converse ritam na Spotify-u!

Još muzike, još ritma, još dobrog zvuka

23. October 2023

Tekst nastao u saradnji sa Converse.

Stvarali smo muziku sa Konstraktom, Kene Berijem i Bukijem.

I Our Beat koji je zazvonio sve do Bostona se svima dopao.

Pa smo, naravno, poželeli još.

Još muzike, još ritma, još dobrog zvuka.

I napravili smo svoju Converse Spotify listu punu ritma. Našeg ritma.

Ali hteli smo i još saradnji sa sjajnim ljudima koji muziku vole kao i mi. I zbog toga nismo stali samo na našoj Converse Spotify listi.

Najbolje stvari nastaju kad se povežu oni koji razmišljaju različito, ali osete isto i zato smo i ovaj put sarađivali sa onima koji ne mogu da preguraju dan (a ni noć) bez omiljene muzike. Koji ne mogu da zamisle šetnju, izlazak, učenje, trening – bez omiljenih stvari. I na nogama i u ušima. I koji žele da svoj muzički ukus podele sa svetom.

Članovi Converse All Star zajednice, mladi ljudi koji se bave različitim umetničkim disciplinama, ali bez izuzetka obožavaju muziku su nam opet pokazali i dokazali svoju kreativnost.

Pozvali smo ih da naprave svoju Spotify playlistu, sa minimum sedam pesama na njoj i daju joj specifično ime koje će verno dočarati sve ono što može da se čuje na njihovoj playlisti plus hešteg #ConverseSrbija.

I muzički maraton u Converse patikama je počeo, a mi čekamo da nam se u svom ritmu pridruže svi zainteresovani. Na startu, na sredini ili na kraju – nije bitno. Bitno je da preslušate playliste naših All Star-ova i nađete omiljenu.

Preporučeni tekstovi

Petnaest godina najbolje indie žurke

Petnaest godina najbolje indie žurke

Poslednja u nizu legendarnih Kišobran žurki biće održana 2. decembra u Dragstoru, a u susret njoj razgovaramo sa onima koji Kišobran obema rukama drže već petnaest godina

15 godina sakrivanja pod Kišobranom

15 godina sakrivanja pod Kišobranom

Drugog decembra, tj. za koji dan, jedna od omiljenih gradskih žurki prestaje da postoji, pa evo ličnog osvrta na to kako je bilo posećivati Kišobran žurke

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *