fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Danas počinje Lovefest

Na najveću binu u regionu stiže ultramoćno ozvučenje LEO Meyer

5. August 2021

Lovefest je spreman da od danas u Vrnjačkoj Banji ugosti svetske muzičke gigante. Čuveni Fire Stage, po kome će od danas do subote prošetati velikani među kojima su Joseph Capriati, Ilario Alicante, Loco Dice, legendarni Jamie Jones, dugo iščekivani Apollonia, Anna, Anfisa Letyago i mnogi drugi, ove godine dostigao je dimenziju od 65 metara širine. Bina je visoka čak 18 metara, a na nju je postavljeno jedno od najboljih ozvučenja na svetu – LEO Meyer, koje ranijih godina nije korišćeno u Srbiji. 

LEO Meyer je prvi izbor brojnih svetskih velikih festivala, a za sada je ocenjen kao najbolji zvuk za festivalska i koncertna događanja. Za izgradnju Fire džinovskog stejdža korišćeno je čak 4.830 sklopivih delova, kao i 180 tona tegova, a bina je projektovana tako da izdrži nalet vetra i do 100 kilometara na sat. Čitava konstrukcija teška je više od 80 tona, a na njenoj izgradnji u saradnji sa kompanijama Stage Pro i Sky Music neumorno je radilo preko 150 ljudi dve nedelje. Specifično za ovu binu je i to što se postavlja jedan od najvećih LED backova u Srbiji, 15 metara visine i 10 metara širine. 

Coke Fire Stage će oživeti i dobiti svoj potpuni scenografski oblik pomoću više od 250 uređaja za rasvetu, kao i preko 170 kvadrata led ekrana. Tu je i specijalan brending, na kome je za ovu godinu radio čitav tim dizajnera. H2O bina će takođe imati Leo ozvučenje i na taj način dobiti najbolji zvuk ikada za dnevne žurke na gradskom Olimpijskom bazenu.

Kompletan program dostupan na Lovefest aplikaciji 

Kompletan program festivala posetioci mogu naći na Lovefest aplikaciji, koja je dostupna za sve IOS i Android korisnike. Prvog festivalskog dana na Coke Firi bini nastupiće Anfisa Letyago, Anna, Ilario Alicante i Jseph Capriati. Zvezda Jameson Live bine biće Senidah, a uz nju na bini će se pojaviti i Vojko V, dvojac Who See, Smoke Mardeljano i Bigru i Paja Kratak. Ultra Energy Stage ugostiće di-džejeve Danielle, Solara, Call Super, a program će zatvoriti Palms Trax. Na VODAVODA H2O bini nas čekaju Mancha i Peter Portman. Najmanja bina na svetu ugostiće Illusory, Kataina, DJ Joca K, Trips&Ticks i mnoge druge.

Kapije otvorene od 19:30h 

Kapije festivala biće otvorene od 19:30h, a zamena za narukvice počinje već od podneva. Ulaz će biti otvoren do 2h posle ponoći.

Ko može da poseti festival?

Podsećamo da na festival mogu da dođu svi oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu) ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati, ili odrađen na ulazu u festivalsku lokaciju po povlašćenoj ceni uz kartu.  

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *