fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Dani studentskog filma sa autorskom muzikom u Bluz i Pivu

Projekcije će biti održane 10. decembra sa početkom u 16h i 11. decembra sa početkom u 15:30h
6. December 2022.

Bluz i Pivo ovog decembra, u saradnji sa Fakultetom dramskih umetnosti organizuje Dane nekonkuretnog filma pod nazivom Film i Pivo, u nameri da podrži mlade tvorce buduće domaće kinematografije. Na ovaj način, studenti Fakulteta dramskih umetnosti dobiće platformu za predstavljanje svojih filmova široj publici.

Pored filmske umetnosti, poštovaoci alternativnog umetničkog sadržaja, imaće prilike i da čuju autorsku muziku u ovim filmovima, koja je nastala kao saradnja studenata filmske režije sa studentima dizajna zvuka. Filmovi neće biti ograničeni na žanrove tako da će publika biti u mogućnosti da vidi raznolik program.

U toku subotnjeg i nedeljnog popodneva biće prikazani žanrovski različiti i originalni filmovi nastali od strane 10 učesnika. Moderatorka će biti Sofija Dimitrijević, a takođe će se održati i otvorena diskusija sa gostom iznenađenja.

Projekcije će se odvijati 10. decembra sa početkom u 16h i 11.decembra sa početkom u 15:30h, u prijatnom ambijentu kluba Bluz i Pivo, u Cetinjskoj 15, na Dorćolu. Ulaz je besplatan, a rezervacije se mogu napraviti pozivom na broj: 063 1773750.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Mujuice u Drugstore-u

Mujuice u Drugstore-u

Jedan od najznačajnijih umetnika elektronske muzike u Rusiji, nastupiće u beogradskom Drugstore-u, 9. februara, od 22 časa

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *