fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Dobrodošli u rem fazu zagrevanja pred FIST 15!

U okviru REM FAZE, koja će se odigrati kao najava ovogodišnjeg, jubilarnog, 15. FIST-a biće održana serija tribina sa temom Položaj žena u kulturi.
18. February 2020.

U okviru REM FAZE, koja će se odigrati kao najava ovogodišnjeg, jubilarnog, 15. Festivala internacionalnog studentskog teatra u organizaciji studenata Fakulteta dramskih umetnosti sa Katedre za menadžment i produkciju u pozorištu, radiju i kulturi, planirana je podprojektna celina koja podrazumeva seriju tribina sa krovnom temom Položaj žena u kulturi, u Srbiji , danas. 

 Tribine počinju sa svojim programom 20. februara od 16h gde ćemo govorotiti o angažovanom i(li) vidljivom:  pozorište na putu od subkulture ka mejnstrimu i uloga autorki u tom procesu, a gošće su Tanja Šljivar, Maja Šuša i Ksenija Đurović, dok je moderatorka Maša Seničić.

 Druga tribina održaće se 27. februara od 16h, a tema o kojoj će se diskutovati je položaj žena u kulturi: Rodno i radno pravo, gošće su Milena Dragićević Šešić, Marija Ratković i Šejma Fere.


Serija tribina završava se 5. marta od 16h kada ćemo govoriti o temi od Zadužbine do kampa: Žena  kao samostalni autor ili kao deo kolektiva  u polju muzike, danas u Srbiji, gošće su Jasna Dimitrijević, Selena Simić i Ana Krstajić.

 Sve tribine se održavaju u Papergirl Galerija Hub-u, Kralja Milana 15/5, III sprat.

Čekamo vas, vreme je za buđenje!

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *