STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

DOG Power objavio novi singl sa njihovog drugog albuma

Drugi singl „Idvor Girls" izlazi uskoro, dok EP „Black Mamba" izlazi sredinom septembra na beogradskom nezavisnom lejblu Krava 22

26. August 2022

Cab Driver je prvi singl sa drugog albuma grupe DOG Power. Album su napisali i snimili Sem Peri (AUS) i Henri Nikols (NZ) u Beogradu, neposredno pre nego što su se preselili u Idvor, Vojvodina.

Prelazak u Idvor bio je rezultat želje da se približi epicentru sveta kako bi lakše obišli Evropu. Nažalost, Covid i život nisu dozvolili da se to dogodi u to vreme. Ipak, duet je završio album, a sada je vreme da širi svoje poruke.

DOG Power (2017-2020) pokrenuli su Sem Peri i Henri Nikols, u Krajstčerč, Novi Zeland. Njihova preferencija za elektronske ritmove, pored njihove velike upotrebe semplovanja, sintisajzera i raznih oblika audio manipulacija, bila je suprotstavljena primitivnoj energiji rokenrola traka.

DOG Power je često menjao oblik iz jednog žanra u drugi pravite muziku okrenutu budućnosti, bilo da je to rokenrol, pop ili nešto slično više levog polja. Drugi singl „Idvor Girls” izlazi uskoro, dok „Black Mamba” (EP), izlazi sredinom septembra na beogradskom nezavisnom lejblu Krava 22.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *