Dogs in Kavala u finalu Hemi Music Awards-a

Bend je snimio lajv sešn koji će premijerno biti emitovan večeras od 19 časova

23. May 2021

U nedelju, 23. maja od 19h beogradski bend Dogs in Kavala nastupiće u okviru HEMI Music Awards-a. Publika će dodelu nagrada i nastupe još osam bendova moći da prati putem HEMI fejsbuk stranice i YouTube kanala.

Sešn sa kojim će Kavale nastupiti snimljen je u Beogradskoj luci ispod mlinova, a novina je da im se tom prilikom pridružio i novi član postave – australijanac Sem Peri, koji svira sintisajzere.

„Ono što smo uspeli da vidimo iz snik pika izgleda kao trejler za najnoviji film transformersa! Takođe imamo novog člana, a to je pretalentovani australijanac Sem Peri. Forza Kavala forca Srbija,” izjavili su ovim povodom momci iz benda.

Pored Kavala, koji predstavljaju Srbiju na ovom takmičenju, nastupiće 8 bendova i to: Deaf Radio (GR), Thom Artway (CZ), I Wear* Experiment (EE), Woodstock Barbie (HU), Funk Shui (MK), Izzy and the Black Trees (PL), Lucia (RO)i Koala Voice (SI). Tročlani žiri će odlučiti ko je pobednik, a tokom sešna, publika će kroz kratke intervjue imati priliku i da se upozna sa svim sastavima.

Fotografije: David Soda

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prijavi se na Oblakoderov Newsletter i na kraju svakog meseca na mejl ti šaljemo pregled najupečatljivijih tekstova iz prethodnog meseca, informacije o aktuelnim događajima i razgovore sa aktivnim glasovima, mladima koji menjaju društvo!

Uspešno ste se prijavili!