Drugi broj Oblakoder magazina

Oblakoder II broj – duh vremena!

Oblakoder predstavlja svoj drugi broj, koji je izašao 25.5.2022. godine! Godinu dana nakon štampanja prvog, drugi broj smo uspeli da stvorimo uz pomoć naše publike – jer je magazin rezultat crowdfunding kampanje koju smo pokrenuli putem platforme Donacije.rs!

U drugom broju, okrećemo se kulturi i praćenju pulsa grada – predstavljamo vam mlade umetnike i umetnice, kreatore, autore, muzičare, inovatore – kako kroz intervjue, tako i kroz top liste i reportaže. Takođe, postavljamo i ozbiljna pitanja koja se tiču mladih – o alkoholu, dejtingu, praznoverju, ali se bavimo i temama koje se tiču prava na dostojanstven rad (kakav je položaj radnica u kisocima), kao i naših savremenih navika – na primer, kako bindžujemo serije i šta je goblin mode?

U novom broju čeka vas i specijalizovani horoskop koji je pripremila umetnica i autorka projekta Crack and the City Milana Trifunjagić, ali i bingo za mlade, interaktivni strip Milje Šijakinjić, autorke stranice sadmics.

 

 

Gde možete da kupite drugi broj Oblakodera?

 

Drugi broj Oblakodera možete poručiti preko Instagram stranice Oblakodera ili putem mejla oblakodermagazin@gmail.com, a cena magazina je 900 dinara.

Onima koji žive u drugim gradovima Srbije, magazin šaljemo poštom (poštarina nije uračunata u cenu magazina – dodatno se naplaćuje).

 

Drugi broj Oblakodera po ceni od 1.100 dinara možete kupiti u Beogradu:

BOOKA knjižarama na sledećim adresama:
– Cara Lazara 12;
– Cara Dušana 68;
– Bulevar kralja Aleksandra 92.

– Lovers.rs radnji (Višnjićeva 2a).

Manonija (Čumićevo sokače. Lokal 44)

Dvorana kulturnog stana (Bulevar Milutina Milankovića 26)

Sinhro hub (Generala Petra Aračića 8, Pančevo)