STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Duo Short Reports objavio debi album

Cats vs. Dogs je naziv prvog LP izdanja ovog alternativnog sastava

29. November 2021

Alternativni rock duo Short Reports snimio je svoj prvi LP „Cats vs Dogs” uz pomoć Know How Production (Grujica i Ivica Bibin – snimanje zvuka) i Draška Popovića koji je uradio mastering. Album je sniman tokom 2020 i produciran tokom tekuće godine (2021).

„Cats vs Dogs” sa sobom donosi devet pesama (11 sa introm i outrom) u trajanju od 23 minuta.

Short Reports: „U toku vremena koje provodimo zajedno, susrećemo se sa mnogim situacijama u kojima kroz različite reakcije i emotivna stanja, upoznajemo detaljnije sebe kao i jedno drugo. Svaka nova okolnost i iskustvo dovodi i do nastanka naših pesama od kojih je izabrano pomenutih 9 za prvi album”.

Sa ovog LP-a prva dva singla „Connection” i „Bad Side” su dobila i svoje video spotove u toku 2021. godine, a u planu je da se sa pomenutog albuma vizuelizuje još nekoliko pesama. Takodje, bend Short Reports već uveliko sprema drugi album koji će biti snimljen u toku 2022. godine.

Album Cats vs Dogs je doživeo svoju digitalnu premijeru na svim muzičkim servisima na internetu na dan rodjenja bubnjarke Nikolette Fehér 17.11.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *