fbpx

Egret objavio prvi spot u karijeri za pesmu My Isle

Kantautor iz Pančeva Petar Pupić koji nastupa kao Egret (igret - čaplja na engleskom), objavio je prvi zvanični video za pesmu „My Isle". Spot je snimljen u KC Pančeva u režiji Sofije Modošanov, a montirala je Nevena Bakić.

Egretova muzika je melanholična i filmska sa zrncem „old school" soula. Njegove pesme se uglavnom bave samoćom i disfunkcionalnim odnosima, uz poneki izuzetak. „My Isle" vas pita kako se osećate i gradi oko vas svet baziran na hipnotičkoj klavirskoj zvučnoj kulisi i moćnom glasu. Dok slušate Egretove stihove i dok se senke prepliću oko vaše glave kao da se pojavljuju ehoi pesama Džoni Mičel, Bila Vitersa, Artura Rasela, Di Anđela ili Džejmsa Blejka.

Egret je pobednik konkursa festivala „Poezika" u Novom Sadu 2017. godine, a od retkih nasupa izdvajaju se oni na kojima je bio specijalni gost Piteru Broderiku i Sari Renar na njihovim koncertima u Beogradu. 2017. je objavio prvi singl, pesmu „Knot", u izdanju Pop Depresije, koja se našla na svim relevantnim listama najboljih pesama te godine. „My Isle" je drugi singl koji objavljuje, nakon čega će uslediti nove pesme, koncerti i debitantski EP.

 

Ostavi komentar