STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Ensh je objavio novi album Summer Vacation

Album obrađuje teme mladosti, nostalgije i suočavanja s traumama kreirjući novo detinstvo kroz drugu viziju prošlosti

10. June 2022

Kao medved nakon zime i spreman za letnje plime. Ensh je pre par godina zatalaso regionom i sa svojim inovativnim brendom elektropopa iza sebe ostavio skromnu, ali vernu publiku.

Ensh se ovog leta vraća sa novim albumom: Summer Vacation. Prožet uticajem savremenih muzičara poput: Björk, Kid Cudi i Death Grips. Album obrađuje teme mladosti, nostalgije i suočavanja s traumama kreirjući novo detinstvo kroz drugu viziju prošlosti.

,,Album je toliko bolno iskren da mi je gotovo teško da podnesem. Koristio sam autotune kao plasticni omot oko tih emocija”, kaže Ensh o albumu Summer Vacation.

Osmišljen kao psihodelična elektro opera koja nas, sa jedne strane, vraća u usporenost dugih letnih meseci odrastanja a sa druge, uvodi u tenziju neizvesne budućnosti planete koja gori. Stilski numere su elektro pop forme izvrunote na teme sa tekstovima na engleskom i srpskom. 

 Beogradska publika će premijerno imati prilike da čuje album u celosti u subotu 2. jula u Kvaki 22 uz podršku Niko Nikolića.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *