Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon

Festival Prepad otvara konkurs za mlade umetnike i umetnice

Festival alternativne kulture Prepad otvara konkurs za mlade umetnike i umetntice od 14 do 19 godina
18. November 2021.

Organizacioni tim Prepad festivala otvara konkurs za mlade umetnike od 14 do 19 godina u potrazi za ljudima koji će izlagati i nastupati na zimskom Prepad festivalu koji će se održati u februaru 2022. godine. Konkurs je otvoren od 10. novembra do 20. decembra. U obzir dolaze svi likovni umetnici, fotografi, reditelji, pesnici i muzičari koji imaju želju da se predstave sa nekoliko radova, filmom, ili setom od nekoliko pesama u Kulturnom centru Beograda.

Prijave se šalju putem mejla (prepad.festival@gmail.com).
Tu možete postaviti i sva pitanja vezana za konkurs i festival. Sve informacije o konkursu nalaze se na instagram stranici @prepad.fest. 

Nažalost, nisu u mogućnosti da izlažu vajarske radove i audio-vizuelne radove (animacije).

Prepad je inicijativa mladih kreativaca spremnih da se pridruže našoj široj kulturno-umetničkoj sceni. Već drugi put Prepad festival organizuje se u Kulturnom centru Beograda, i njegova zimska varijanta nosi ime ,,Prehlad”, koja će biti održana od 5. do 7. februara 2022. godine.

„Cilj nam je da povežemo mlade umetnike, da im damo priliku da svoje talente pokažu, kao i da ih navedemo na KCB, kao instituciju sa kojom naša generacija slabije ima kontakt.” poručuju ispred organizacionog tima.

Ove godine u junu omogućili su grupi fotografa, slikara, reditelja i muzičara da predstave svoj rad Beogradu. Sada ponovo rade isto, otvaraju konkurs za umetnike od 14-19 godina, (ovaj put uključujući i one koji pišu poeziju), kako bi došli do novih ljudi i ohrabrili ljude da umetnost koju stvaraju i pokažu.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prijavi se na Oblakoderov Newsletter i na kraju svakog meseca na mejl ti šaljemo pregled najupečatljivijih tekstova iz prethodnog meseca, informacije o aktuelnim događajima i razgovore sa aktivnim glasovima, mladima koji menjaju društvo!

Uspešno ste se prijavili!