Fire in Cairo najavljuje turneju u Srbiji

Zagrebački četvorka Fire in Cairo ovog vikenda dolazi na dvodnevnu turneju u Srbiju u sklopu promocije albuma prvenca istoimenog naziva.
15. October 2019.

Zagrebačka četvorka Fire in Cairo sledeći vikend dolazi na dvodnevnu turneju u Srbiju u sklopu promocije albuma prvenca istoimenog naziva. Tom prilikom hrvatski sastav gostovaće u Beogradu 18. oktobra u klubu Knap i 19. oktobra u Omladinskom centru u Zaječaru.

Momci su na proleće izbacili svoj prvi album i pokupili odlične recenzije od strane kritike, te nedugo nakon toga na promociji albuma do vrha napunili KSET te ga praktično zapalili. Svrstavanjem u žanr ih je možda najbolje opisao Dubravko Jagatić u svom osvrtu na album: „Sve ono najbolje što nam je ponudila britanska rock scena u posljednjih 20ak godina, zagrebačka četvorka Fire in Cairo je uspjela upiti i dodati autorski potpis.”

Fire in Cairo je već svirao po državama srednje i jugoistočne europe, pa tako ova turneja nije prvi put da dolaze u Srbiju, a poslednji put smo ih slušali na prošlogodišnjem Exitu. Trenutno momci pripremaju materijale za snimanje drugog albuma koji planiraju da izbace tokom sledeće godine.

Najnovije iz: Sanduče

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite nas na:

Preporučeni tekstovi