fbpx
POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti |

FLUX radio: Slušajmo mlade, jer imaju šta da kažu

Ovogodišnji FLUX radio realizuje se pod temom Vašar
15. November 2023.

Studentkinje i student Fakulteta dramskih umetnosti, sa Katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture i Katedre za snimanje i dizajn zvuka, predstavili su ovogodišnji program FLUX radija koji će se emitovati od 20. do 24. novembra na dobro poznatoj adresi www.fluxradio.rs.

Ovogodišnji FLUX radio realizuje se pod temom Vašar. Studenti poručuju da “Vašar nije samo onaj u Šapcu, Knjaževcu, Jagodini, Užicu, Nišu, Banja Luci ili na Bajloni pijaci, vašar je i FLUX radio stanica. Vašar je mesto predrasuda i stereotipa, ritual, gledanja u budućnost i vraćanja u prošlost, mesto trgovine i atrakcije. Mi na FLUX-u govorimo o vašaru emocija i energije”.

Flux radio je studentska radio stanica koju svake godine realizuje aktuelna treća godina Katedre za menadžmenta i produkcie pozorišta, radija i kulture.

Ovogodišnji Flux će se zvanično otvoriti 18.11. na Fakultetu dramskih, zatim će 19.novembra biti organizovan pub kviz koji će imati humanitarni karakter, ali će i dodatno zagrejati atmosferu dok program zvanično ne počne 20. novembra. Program će trajati 5 dana, do 24. novembra, ali tu nije kraj aktivnostima. Muzički session i zvanično zatvaranje će biti 25. novembar.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *