Humanitarna prodajna izložba za Aniku Manić: budimo #solidARTni ove subote!

Preko 70 umetnika udružilo se u nameri da pomogne Aniki Manić
4. November 2020.

Ove subote od 11 do 18 sati u Dorćol Platzu biće organizovan humanitarni bazar umetničkih dela za Aniku Manić kome se pridružilo preko 70 lokalnih umetnika. Na bazaru če se prodavati akvareli, grafike, printovi, fotografije, slike, rukotvorine i umetnine. Svi umetnici se ovom prilikom odriču celokupnog ostvarenog prihoda zarad uplate sredstva na račun za lečenje Anike Manić.

Ako ste ljubitelj umetnosti – poklonite sebi unikatni ukras za dom, a Aniki solidarnost. Ako znate nekoga ko voli umetnost – pozovite ga na izložbu ili mu poklonite umetničko dobro delo sa bazara!

Zašto se organizuje humanitarna prodajna izložba?

Anika je rođena kao zdrava, jaka beba, ali joj je nekoliko meseci kasnije dijagnostifikovana spinalna muskularna atrofija (SMA) retko oboljenje koje onemogućuje rad mišića. Kako velikih grupa poput mišića nogu i ruku, tako i onih koji potpomažu gutanje, kašljanje i disanje.

Ukoliko ne možete da posetite prodajnu izložbu, u svakom trenutku možete posetiti web stranicu posvećenu Aniki na portalu Fondacije Budi human i razmotriti opcije za pomoć. Slanje SMS poruke (858 na 3030) je samo jedan od načina.

Najnovije iz: Sanduče

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite nas na:

Preporučeni tekstovi