IrieFM u SubBeernom centru – strast, energija, ljubav

U okviru Kontakt festivala, sinoć je u SubBeernom centru nastupio beogradski sastav IrieFM!

23. March 2019

 

U okviru Kontakt festivala, sinoć je u SubBeernom centru nastupio beogradski sastav IrieFM.

Pored njihovih najpoznatijih pesama (Putevi, Kliziš, Ljubav što smo stvorili), izveli su i neke više reggeae orjentisane, što predstavlja svojevrsnu inovativnost na našoj muzičkoj sceni.

Ljubav je izbijala sa svih strana, energija koju je nemoguće ne osetiti i strast koja pokreće čitavu priču. Spoj elektronske i rege muzike je jedna od odlika koje irieFM čine uvek inovativnim i uvek dopadljivim.

Koncert se završio, ali publika je tražila još. ,,Bis, bis, bis!” – vikali su svi. Bend se vratio, svako na svoje mesto, a Vukašin nas je zabavljao svojim stand-upom, kako je on to sam nazvao. Čak nas je naveo na razmišljanje o njegovom učešću u ko-produkciji za nastavak Porodičnog blaga. Vrhunac povezanosti sa publikom je ostvario kad je rekao da nikad nije umeo da izrazi svoje emocije nikako drugačije sem kroz pesme, zahvalio se na dolasku i poručio da uživamo.

Još nastupa u okviru Kontakt festivala pogledajte na njihovoj internet stranici.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prijavi se na Oblakoderov Newsletter i na kraju svakog meseca na mejl ti šaljemo pregled najupečatljivijih tekstova iz prethodnog meseca, informacije o aktuelnim događajima i razgovore sa aktivnim glasovima, mladima koji menjaju društvo!

Uspešno ste se prijavili!