Ivica objavio novi album i spot za pesmu Niko kao ti

Pančevački indi performer Ivica je objavio novi album pod nazivom  „1235” i spot za prvu numeru „Niko kao ti”.

22. November 2019

Pančevački indi performer Ivica je objavio novi album pod nazivom  „1235”  za izdavačku kuću Kontra, koji je dostupan na većini digitalnih platformi (Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play). Autor svoju muziku žanrovski opisuje kao indie, odnosno bližim odrednicama „zvučnih pejzaža” i „sanjive” muzike, a na novom albumu osnovni gitarski izraz obogaćuje elektronskim i produkcijskim manipulacijama zvučnom slikom (muzička produkcija Milan Bjelica), na tragu vodećih imena savremene alternativne scene poput Bon Ivera i Jamesa Blakea.

Zajedno sa albumom, Ivica je objavio i spot za pesmu „Niko kao ti” u režiji Staša Bukumirović. Glavnu ulogu igra primabalerina Narodnog pozorišta u Beogradu Tatjana Tatić, asistent kamere je Dušan Grubin, a montažerka Nataša Pantić. Spot je sniman na pozorišnoj sceni Kulturnog centra Pančeva.

 

Ivan Kačavenda nastupa pod pseudonimom Ivica od 2012. godine. Godine 2014. izabran je u deset najboljih mladih bendova na prostoru bivše SFRJ na banjalučkom Demofestu. Singlovi Ivice nekoliko puta su zauzimali prvo mesto na nekadašnjoj top-listi Diskomera Radija Studio B. Radi kao nastavnik srpskog jezika i književnosti u osnovnoj školi.

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *