STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Izložba The Man Ognjena Tadića u Kuli

Izložba će biti otvorena 22. septembra u 19 časova u Kuli u Cetinjskoj
19. September 2022.

Izložba The Man je nehronološka priča o doživljajima Ognjena Tadića. Doživljaji koji nisu nužno nastali iz ličnog iskustva, ali su lično shvaćeni.

Ognjen svoje autofiktivno iskustvo sveta prenosi inspirisan roleplay perspektivnom iz igrica. Sve scene spaja neizvesnost iz horor žanra i humor, koji u kombinacij stvaraju osećaj košmarnog.

Izložba je zamišljena kao kolekcija različitih scena – isečaka iz narativa kojima ne znamo ni početak ni kraj, ali smo zatečeni u njima.

Ognjen Tadić je multimedijalni umetnik poreklom iz Subotice. Diplomirao je na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu na departmanu iz fotografije, nakon čega je proširio svoje medije na film i digitalno slikarstvo.

Iako je u njegovim radovima često prisutan humor, primarni doživljaj je nelagoda i nepoznato. U radovima su elementi iz svakodnevnog života iza kojih se nalazi nešto nadrealno i najčešće košmarno.

Teme variraju od iskustava iz Ognjenovog detinjstva do podsvesnog, sa kojima formira svoj subjektivan svet.

Izložba će biti otvorena do 9. oktobra.

Najnovije iz: Sanduče

Svečano otvoren 56. Bitef

Predstavom Svaki pokušaj će se završiti skršenim telima i slomljenim kostima kostima svečano je otvoren ovogodišnji Bitef festival

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *