fbpx
POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti |

Izvanredno stanje Beograda

Kako izgleda Beograd tokom vanrednog stanja u svojm foto zapisima zabeležila je Milica Macanović.

21. April 2020

Milica Macanović rođena je 1990. godine u Beogradu. Studirala je Arhitekturu na Beogradskom Univerzitetu, gde završava i master studije.

Bavi se arhitekturom, fotografijom i ostalim vizuelnim umetnostima. Kako kaže uvek joj je bilo teško da odvoji, odnosno opiše sebe kao kreatora jedne od stvari (medija), kojima materijalno formuliše svoje misli i osećaje.

Tako i ovaj put, fascinacija Beograda kao urbane sredine, koja se u ovom stanju (vandrednom stanju usled virusa korona) više ne konzumira na način zbog kojeg postoji, dovodi do velikog broja dugačijih, do sada i nepoznatih osetila koje doživljavajući i primajući ih, pokušava preneti u medijum fotografije.

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Ogledala

Ogledala

U novoj virtelnoj izložbi predstavljamo odraze zabeležene korz objektiv Ive Pajković

Analogne beleške

Analogne beleške

U novoj virtuelnoj izložbi predstavljamo fotografije mladog autora Milana Stojkovića

Tu negde (u meni)

Tu negde (u meni)

Tu negde (u meni) predstavlja dugogodišnji niz pokušaja da shvatim sebe kao pojedinca i sebe kao deo nečeg mnogo većeg

Kamelija

Kamelija

U novoj foto reportaži Milana Todorovića donosimo pejzaže crnogorskog primorja i jugoslovenskog hotela Kamelija

Samo tren

Samo tren

U novoj virtuelnoj izložbi predstavljamo radove mlade pančevačke fotografkinje Natalije Stojanović

Pratite nas na:

1 Comment

  1. Avatar

    Ok, na osnovu čega je ona dobila dozvolu da šeta gradom i fotka ???

    Reply

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *