fbpx

Jedan kratak dijalog i prvi spot Gazorpazorpa

Beogradski bend Gazorpazorp nas je dve nedelje nakon svoje vatene svirke u Dragstoru na Hali Galiju častio još jednom eksplozijom i objavio svoj prvi spot za pesmu „Jedan kratak dijalog”!

6. March 2019

Beogradski bend Gazorpazorp nas je dve nedelje nakon svoje vatene svirke u Dragstoru na Hali Galiju častio još jednom eksplozijom i objavio svoj prvi spot za pesmu „Jedan kratak dijalog”, koja se nalazi na njihovom EP#1, za koji režiju potpisuju Aleksa Bartol i Vedrana Vukojević.

Ovaj sastav čine Jasmin Rastić, Damjan Nedelkov, Nikola Bajčetić i Miloš Đerković. Momci su svojim EP#1 oduvali sve i s razlogom pokazali da je ovaj sastav i te kako vredan pažnje, a prvim spotom, koji je danas objavljen na jutjubu još jednom to i potvrdili. Spot je sniman tokom 2018. godine u par navrata i na više lokacija.

Bend je ovim povodom naglasio: „ Ovo je naš prvi spot, za pesmu sa prvog izdanja, koji smo izbacili pre skoro godinu dana. Režirali su ga Aleksa Bartol i Vedrana Vukojević i njima previše hvala na trudu, vremenu i srcu koje su uložili u snimanje. Dali smo im punu slobodu u i u ideji i u realizaciji i mi smo i vise nego zadovoljni. Hvala i svim ljudima koji su učestvovali u spotu, kao i novom bioskopu zvezdi sto su nam dali da snimamo neke od kadrova u njihovoj sali.”  

U narednom periodu Gazorpazorp će nastupiti zajedno sa Repetitorom 30. marta u Punk Rock Caffe-u u Smederevskoj Palanci.

https://www.youtube.com/watch?v=XMQwk9okFBI&t=2s

 

 

 

 

 

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *