fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Kad ćeš da se vratiš u Beograd – treći singl muzičkog dua GABRIEL

Muzički duo GABRIEL, nakon jednogodišnje pauze, predstavlja novi singl i spot

1. December 2022

Nakon jednogodišnje pauze, muzički duo GABRIEL koji čine Dea Džanković i Aleksa Stanković su objavili novi singl i spot. Nakon singlova „I can’t get you off my mind’’ i „Dream of you’’, nova pesma pod nazivom „Kad ćeš da se vratiš u Beograd“, ujedno predstavlja i njihovu prvu pesmu na srpskom jeziku.

Pesmu je napisala Dea Džanković, leta 2020. godine nakon prvog talasa korone kada smo konačno svi mogli opet da izađemo na ulice i kada su se dešavali protesti protiv ponovnog vraćanja u karantin. Ovaj specifični trenutak je utkao spoj melanholije, nade, čežnje i straha u tekst kao i u melodiju, i predstavlja savršeni ambijent za kasne jesenje dane.

Dea ovog puta takođe potpisuje i režiju spota, koji je prevashodno inspirisan filmom Grey Gardens, te i likovima gospođe Havišam iz Dikensove knjige „Velika očekivanja“, kao i Beti Drejper iz serije Mad Men. Za ceo proces analognog snimanja i post produkcije je bio zadužen Hadži Aleksandar Đurović, a sam spot je opet snimljen u jednom danu u napuštenim vilama na Neimaru i na Senjaku.

Autor fotografija: Aleksandar Hadži Đurović

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *