fbpx

Karantinski leksikon: Aleksa Nedić

Aleksa Nedić, basista benda Vizelj i jedan od organizatora Hali Gali festivala, se treći po redu upisao u naš karantinski leksikon.

23. March 2020

Aleksa Nedić je basista benda Vizelj, jedan od organizatora Hali Gali festivala, i čovek koga, ukoliko se krećete na relaciji od Cetinjske do Palmotićeve, ne možete da ne sretnete. Student Fakulteta za medije i komunikacije, generator neverovatne energije na koncertima i žurkama, kako u ulozi čoveka na bini, tako i u ulozi organizatora iza bine. Aleksa je jedan od kreativnih pogona koji, ukoliko postoji, verujemo da će postojati i prostor za napredak scene. On se treći po redu upisao u naš karantinski leksikon.

Šta slušaš?

Sve što smatram da ima apokaliptičnu tematiku. To može biti bilo koji žanr. U ovom momentu dok odgovaram na ovo u pozadini ide Dub Dynasty. Da sam odgovarao na ovo pola sata ranije išao bi Ulver u pozadini. Tako da konačno mogu da kažem da slušam sve, a da me ne bude sramota.

 

Šta čitaš?

Hesea iz nekog razloga (ne prija mi uopšte)

Šta gledaš od serija?

Kad se dangubi sramota bi bilo gledati bilo šta pre nego što se odgleda Two And A Half Men po 170 put.

Šta gledaš od filmova?

U ovom momentu mislim da je najvažnije da niko ne gleda neke egzistencijalne filmove. Samo akcija i komedija. Sve ostalo je previše blizu istini.

Šta piješ u karantinu?

Čaj. Razne vrste čajeva. Pre više od nedelju dana sam prestao da pijem kafu. Pa se sad zezam sa čajevima.

Šta od hrane praviš u karantinu?

Mnogo salate, mnogo ribe. Mora se jesti zdravo jer su zabranili teretane.

Kojim se hobijem baviš?

Trenutno se bavim izbacivanjem novog singla s novim projektom na kom radim, jer imam vremena. Pre cele situacije smo svi planirali kako i šta s muzikom dalje i koji su nam planovi za 2020. Ovime sve to pada u vodu i sada je najbitnije da se u karantinu pravi i kači muzika. Mislim da za toliko mogu pomoći.

Kako se informišeš?

Internet. Glavni problem je što svi znaju sve i prenatrpani smo informacija pa ja, lično, više nemam pojma šta znam,  a šta ne. Trudim se da se dozirano informišem da ne bi dodatno poludeo.

Šta treba izbegavati?

Sve što nije stan.

Čega se plašiš?

Plašim se onoga što će biti posledica svega ovoga. Na to mislim da nismo spremni.

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *