Karantinski leksikon: Luka Racić (Buč Kesidi)

Kako svoje karantinske dane provodi gitarista i vokal pančevačkog sastava Buč Kesidi!

24. April 2020

Dok na radiju i dalje slušamo hitove sa njihovog poslednjeg albuma Euforija, pitali smo gitaristu i vokala benda Buč Kesidi, Luku Racića, kako provodi svoje karantinske dane, šta voli da gleda, sluša, čita i sprema, kao i šta je to čega se najviše plaši.

Šta slušaš?

-Nove Stroukse najviše ovih dana.

Šta čitaš?

Tek dolazim do te tačke kad ću morati da krenem nešto da čitam. Teško mi je da se nateram, sa telefonom i tri kompjutera po kući i milion instaliranih igara, uglavnom nemam dovoljno samokontrole, mora prvo baš da mi prekipi od svega toga.

Šta gledaš od serija?

Rika i Mortija, već dugo se opirem ali sam ih konačno zavoleo kao i svi normalni ljudi, stvarno je izvanredna serija. Westworld novi ću da ispratim mada su oni baš otišli u besmislene pretenzije, još od prethodne sezone postaju potpuni raspad od klišea i glupih majndfakova-radi-majndfakova.

Šta gledaš od filmova?

Barbarellu sam gledao skoro (kao za opštu kulturu mada je svejedno zabavan film), Yesterday sam nedavno gledao i baš me je naložio na Bitlse ponovo, mm Lego Movie 2 je na HBO-u pa ću to da pogledam.

Šta piješ u karantinu?

Kafu dnevno kao i do sad, imao sam kratku fazu kad smiksam sebi vajt rašan uz kanter uveče. Pivo ili vino ponekad uz hranu.

Šta od hrane praviš u karantinu?
Uu burazer me je naučio da pravim domaće tortilje, neuporedivo su bolje nego kupovne, pa onda možeš šta hoćeš sa njima, neki miks mesa, sira, pasulja, povrća, salse, nafiluješ i smotaš.

Kojim se hobijem baviš?

CS:GO.

Kako se informišeš?

Preko interneta, ali obavezno proveravam izvore.

Šta treba izbegavati?

Reagovanje na prvu loptu, posebno u vreme kada svaka priča može da se izokrene lakše nego ikad.

Čega se plašiš?

Glupih i bahatih ljudi. Još više kad se organizuju u čopore.

 

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi