STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Kezz objavila drugi album Svetla me miluju

Album sadrži sedam autorskih pesama i jednu reinterpretaciju

24. May 2021

Kezz je objavila drugi studijski album Svetla me miluju koji sadrži sedam autorskih pesama i jedna reinterpretacija „Daj da ti kažem”, koju je u originalu izvela poljska grupa Maanam. Pored toga što je autorka muzike i teksta, Tamara je ceo album isproducirala sama, dok joj se u dve pesme pridružuje dugogodišnji saradnik Vlada Bojić, na gitari. Ovo izdanje promoviše i pesničko nasleđe: u klupskoj „Recitaciji” čućete stihove pesme „Kada te ostavi ona koju voliš” Branislava Brane Petrovića, koje je prilagodio i odrecitovao Mirko Topalović. Pesmu „Žurim ti”, Tamara je iskomponovala po stihovima naslovne pesme, iz četvrte zbirke poezije svoje mame Desanke Ristić.

„Da je objavljen kada je prvobitno bilo planirano, album bi imao dosta drugačiji sadržaj. Neke pesme sa tog nepostojećeg albuma, koje su nestale sa starim hard diskom, možda nikada više neće ni biti čute. Za dve najdraže sam skupila snagu i snimila ih opet, a to su „Žurim ti” i „Daj da ti kažem”. Ostale su zamenjene novijim, a pesma „Nisam ista” je objavljena na malo lošijem snimku iz 2017. godine, kao bonus na bandcampu” , istakla je Kezz.

Album je dostupan na linku, kao i na streaming servisima.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *