STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Knower objavio još jedno ambijentalno izdanje

In Search of Nothing naziv je novog izdanja DJ Knowera

23. September 2022

Koliko god je scena ambijentalne muzike u Srbiji u stidljivom povoju, postoje oni koji u njoj pronalaze svoje sklonište i strast. DJ Knower nedavno je objavio dve kompozicije ambijentalne muzike (na CD-u i digitalno), pod krovnim nazivom – In Search of Nothing, koje su našle svoje mesto na Slow Tone Collages izdavačkoj kući, namenjenoj za duže, introspektivne numere.

Veljko Bojković aka Knower je DJ, producent i copywriter – koji leprša raznim žanrovima u neprestanoj avanturi zvanoj – radoznalost. Između ostalog, vodi emisiju EKSPEDICIJA na radiju Aparat, izdao je EP za lejbl DJ-a Dejana Milićevića, i beleži mnoštvo nastupa na beogradskoj klupskoj sceni.

„Uh, hteo bih toliko toga da kažem o ovom izdanju, a sa druge strane – i ništa. Ali hajde kad smo već tu. Neka suštinska ideja u produciranju ove dve kompozicije je oblikovana tako da slušaocu na kraju ovog zvučnog iskustva pruži osećaj kao da se ništa nije desilo. Vodila me je želja da se prepustim razbijanju koncepata, brojanju, poznatosti – da bi konačno odveo slušaoca nigde drugo nego gde je već.

Pure Confusion je jedno prolazno neprolazno putovanje koje je nastalo iz čiste i spontane konfuzije, mog najdražeg saborca u produciranju.

Empty & Marvelous se može zamisliti kao osećaj divne ispunjenosti prazninom, uzrokovanoj otpuštanjem, opuštanjem i čišćenjem”, govori Knower o svom novom izdanju.

Među velikim dostignućima izdvaja i dva albuma – Curiosity Is Not Dead i Slow Emotion, puna prirode, organske atmosfere, mistike, dubina.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *