fbpx

KOMS otvorio konkurs za polaznike Akademije omladinske politike

KOMS poziva mlade i motivisane pojedince i pojedinke da se prijave na konkurs za treću generaciju Akademije omladinske politike. 

2. November 2019

Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) poziva mlade i motivisane pojedince i pojedinke da se prijave na konkurs za treću generaciju Akademije omladinske politike i unaprede svoje znanje o omladinskoj politici i aktivizmu. 

Akademija omladinske politike je jednosemestralni obrazovni program KOMS-a na kome će 20 odabranih polaznika i polaznica imati priliku da iskustveno uče o omladinskoj politici, upoznaju se sa najvažnijim akterima i instrumentima za poboljšanje položaja mladih, ovladaju veštinama za aktivno učešće u društvu i osnaže se za uspešno zagovaranje kako bi doprineli unapređenju položaja mladih u svojim zajednicama i šire. Program Akademije omladinske politike će realizovati trenerska baza i tim Krovne organizacije mladih Srbije.

Akademija omladinske politike realizuje se pod sloganom: “Nauči. Odluči. Pokreni. Realizuj.”

Svi detalji programa i formular za prijave za ovogodišnju Akademiju omladinske politike nalaze se na sajtu Krovne organizacije mladih Srbije: http://koms.rs/vesti/konkurs-za-odabir-trece-generacije-akademije-omladinske-politike/

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *