fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Koncert Petra Martića u KC Gradu

Novogodišnji koncert Petra Martića biće održan 30. decembra u KC Gradu
6. December 2022.

Godina 2022. kao i Petrova evropska turneja se završava u Beogradu u Kulturnom centru Grad. Do tada ste mogli Petra da vidite u Istanbulu, Rigi, Talinu, Tel-Avivu i u Novom Sadu.

Očekujete dobru mešavinu old school hip-hopa, džeza i fanka u pratnji kultnog ruskog saksofoniste Sergeja Hramcevića i kontrabasista Nikola Bugarcic iz benda Prototip. Nakon ovog sigurno energičnog koncerta sledi žurka gde čuveni moskovski DJ-evi DJ Bayk i Lipelis puštaju muziku. Takođe će Petar da im se pridruži iza DJ pulta.

Ulaznice su već u pretprodaji po ceni od 700rsd u KC Gradu, na dan koncerta će cena karte biti 1000rsd. Ulaznica samo za žurku se može kupiti na vratima KC Grada posle koncerta po ceni od 500rsd. 

Petar je rođen u Srbiju ali je uglavnom živeo u Moskvi gde se uspešno bavio muzikom. Bio je deo punk benda Пасош, sa kojim je nastupao 6 godina po celom svetu. U Beogradu živi već godinu dana gde je pokrenuo svoj muzički projekat „Ја сам Петар“. Debitantski koncert je bio održan u Drugstoru krajem leta sa lokalnim muzičarima, Boško Mijušković (bubnjeve), Nikola Bugarcic (kontrabas), Pavle Mihailović (truba) i DJ Shinivsky.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Mujuice u Drugstore-u

Mujuice u Drugstore-u

Jedan od najznačajnijih umetnika elektronske muzike u Rusiji, nastupiće u beogradskom Drugstore-u, 9. februara, od 22 časa

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *