fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Konkurs festivala Trgni se! Poezija!

Regionalni nagradni konkurs za mlade autore za neobjavljene knjige poezije, kratke proze, romana
15. January 2021.

Treći Trg nastavlja tradiciju održavanja literarnih konkursa za mlade autore/ke za neobjavljene knjige poezije, kratke proze, romana, i u 2021. godini.

Za nagrade mogu konkurisati mladi autori i autorke stariji od 18, a mlađi od 35 godina koju pišu na srpskom, hrvatskom, crnogorskom ili bosanskom i do sada nemaju objavljenju knjigu u žanru sa kojim se prijavljuju. Radovi se primaju svake godine od 1. januara do 1. februara putem sajta organizacije Treći Trg.

Ove godine je Treći Trg uveo izmene u propozicije svog regionalnog nagradnog konkursa i doneo nova pravila prijave. Radove je potrebno poslati u word formatu, sa sledećim podacima:

Na prvoj stranici dokumenta:

1.Naslov rada
2.Ime i prezime autora
3.Adresa
4.Mejl adresa
5.Kontakt telefon
6.Fotografija autora

Na drugoj stranici dokumenta:

1.Kratka biografija autora

Od treće stranice:

1.Tekst knjige u Times New Roman fontu (veličina 12, latinica, style: no spacing, obavezna upotreba tabulatora, navodnika i svih dijakritičkih znakova), uz obavezan sadržaj na početku (spisak naslova pesama, priča ili poglavlja), i kratak sinopsis na početku, ukoliko je reč o romanu.

Odabrani originalni radovi će biti objavljeni u bibliotekama „12/19” i „pro/za”, a autori i knjige biće predstavljeni na Beogradskom međunarodnom literarnom festivalu Trgni se! Poezija!, Beogradskom sajmu knjiga , kao i na posebnim promocijama.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *