fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

MAGMA festival za mlade u Pančevu

U okviru dva dana festivala biće organizovan koncert i radionica za mlade
18. January 2023.

Festival događaja mladih za mlade MAGMA biće održan 20. i 21. januara, u dva gradska prostora – Kulturnom centru Pančeva i Sinhro Hub-u.

U petak, 20. januara, od 18 sati u Dvorani Kulturnog centra Pančeva Krokodil Studio, pod svojim okriljem, a u saradnji s Kulturnim centrom Pančeva, organizuje koncertnu promociju dva albuma – novi album benda Ljubičice i klavirski solo album Olge Petrović. Publika će na ovom zajedničkom koncertu imati priliku da premijerno čuje novu muziku sa ova dva izdanja.

Mlada pijanistkinja Olga Petrović će nam predstaviti svoj prvi solo album Slow Rag, njen lični osvrt na ragtime muzički stil, na kojem se nalaze odabrane kompozicije Skota Džoplina. Ovo je prvi put da neki domaći interpretator posveti album delima ovog kompozitora.

U subotu 21. januara,  u prostoru SINHRO hub-a, Ulica Generala Petra Aračića 8, od 11 do 18 sati, biće održana Kreativna radionica o kritičkom razmišljanju mladih – razMISLI.

Prijave putem linka: https://forms.gle/3YTv7mxM1EWsyGAi9

Jednodnevni događaj namenjen srednjoškolcima na kojem će prisutni kroz različite interaktivne aktivnosti i radionice doći do zaključka koliki je uticaj sredine na mišljenje mladih, da li razmišljaju kada grade stav ili ga prisvajaju od starijih od sebe, koliko se stavovi prilagođavaju potrebama i da li je teško imati svoj stav u današnjem vremenu.

Polaznici će imati priliku da u krugu svojih vršnjaka otvoreno izraze svoje mišljenje i podele razmišljanja koja su do sada držali samo za sebe.

Broj mesta je ograničen na 12.

Održavanje događaja u okviru festivala mladih biće podeljen na dve vremenske celine – zimski 2023. godine 20. i 21. januara i prolećni MAGMA Fest u aprilu 2023. Mladi organizatori će uz podršku SINHRO mentora organizovati svoje događaje a Panpres će kroz Konkurs za najbolji medijski sadržaj sa festivala, izveštavati sa događaja kroz tekstove i video sadržaj.

Rad SINHRO u okviru projekta „Od tokena do građana” – učešće mladih u životu grada“podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Mladi i mediji za demokratski razvoj“.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Mujuice u Drugstore-u

Mujuice u Drugstore-u

Jedan od najznačajnijih umetnika elektronske muzike u Rusiji, nastupiće u beogradskom Drugstore-u, 9. februara, od 22 časa

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *