STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Marko Mandić i kene beri najavljuju – Leto stiže

Numera najavljuje EP imena komerzz, koji će biti objavljen na jesen

10. June 2022

Marko Mandić predstavlja novi singl i video – Leto stiže, na kome mu se pridružuje i kene beri! Numera najavljuje EP imena komerzz, koji će biti objavljen na jesen.

„Je l’ može nešto kao svi a potpuno drugačije? Višeslojna pesma koja odlazi od površine do dubine u kojoj se Adele okreće. Zavisi od onoga ko sluša i gde će da je smesti. Mislim da sam upoznao legendu. Ne mislim, zapravo znam! Osim što sam prvo odlepio na ono šta Ilija (kene beri) radi sa muzikom, desilo se ono najbolje. Ilija je dečko ljudina. Nisam siguran da umem da opišem magiju koja se desila tokom stvaranja ove pesme, snimanja spota, a onda i post produkcije. Dve reči KLASIČNA MAGIJA. Evo možda sam i uspeo. Ilija ljubi te brat!” – ističe Marko Mandić o saradnji sa kene berijem.

„Kad smo se najmanje nadali, desilo se. Desio nam se život! Nismo ovo mogli da zamislimo, šta da kažem. Jako smo srećni, ne možemo više ništa da komentarišemo.” – izjavio je kene beri.

Pesma se može pronaći na svim streaming platformama https://kontrarights.lnk.to/LetoStize, a spot na YouTube kanalu Marka Mandića: https://youtu.be/ehyyAAatYUE.

Leto stiže su zajednički komponovali kene beri, Marko Mandić i Novak Ašković, dok je za mix i master bio zadužen Jan Magdevski – JanZoo. Numera je snimana u studiju Brontosaurus. Spot su režirali Maša Đorđević i Danilo Pantović, a direktor fotografije je bio Aleksandar Anđelković.

Fotografije: Olga Milisavljevic

Preporučeni tekstovi

Senidah objavila novi album

Senidah objavila novi album

Jedna od najaktuelnijih muzičkih zvezda na našim prostorima, danas je objavila svoj drugi studijski album pod nazivom Za tebe

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *