STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Mlada reperka MISH predstavlja novi singl Bo$$y kojim najavljuje debitantski EP

MISH novom pesmom na engleskom jeziku oživljava jaku žensku energiju

22. November 2022

Posle kratke pauze MISH se vraća sa novim singlom Bo$$y. U pesmi možemo da čujemo novi zvuk pevačice i reperke MISH, koja stvara i pliva u svim žanrovima, pa i u američkom repu. Traku je producirao jedan od perspektivnijih producenata naših prostora Vuk Starinac.

Ovaj rep prvenac predpremijerno smo slušali na koncertnoj promocije Femiksete u Domu omladine. MISH sa novom pesmom na engleskom jeziku oživljava jaku žensku energiju i iznosi problem koji je aktualan i dan danas. Društvo u kom je žena percipirana kao objekat i sistem koji hrani takav narativ i štiti nasilnike. U pesmi pominje Bill Cosby-a, Jeffrey Epstein-a i ostale individue koje su u javnosti osuđene kao nasilnici i počinioci raznih zločina prema ženama.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *